Skip to main content
removebackgrounds.ai removebackgrounds.ai

Տարածված սխալներ

Ձեր նկարները կանխադրված մշակվում են ձեր սարքի վրա՝ չթողնելով ձեր բրաուզերը։ Որտեղ անհրաժեշտ է API-ի ճանապարհ, սերվերը վերադարձնում է արդյունքը և չի պահում սկզբնական պատկերը։ Log-երը պահվում են 30 օր կարճ ընթացքում օպերատիվ նպատակների համար, այնուհետև ինքնաավտոմատ ջնջվում են։